Aja prätkällä töihin perjantaina 2.6.

Valtakunnallista Prätkällä Töihin -päivää vietetään perjantaina 2. kesäkuuta. Tempauksella halutaan osoittaa, että moottoripyörän selässä työmatkat tuntuvat mukavammilta, liikenne tulee sujuvammaksi ja aikaa säästyy. Moottoripyöräilijöille päivä on mainio tilaisuus levittää kaksipyöräharrastuksen ilosanomaa.

Osallistu itse ja kutsu kavereita mukaan Motokuumeen Facebookissa – pistetään sana kiertämään ja prätkät näkymään liikenteessä!

Tänä vuonna tapahtuman teemana on kaupunkiliikkuminen. Moottoripyörä on autoa nopeampi ja ketterämpi kulkupeli kaupunkiliikenteessä.

Prätkällä töihin -päivänä klo 12-18 Messukeskuksen pysäköintialueella Helsingissä järjestetään Suuri moottoripyörien koeajopäivä. Maksuttomassa tapahtumassa on koeajettavana lähes 100 moottoripyörää ja mopoa. Teemaan liittyviä tapahtumia järjestetään myös muualla Suomessa – kysy lisätietoa oman pyörämerkkisi jälleenmyyjältä!

pratkalla_toihin_300x300

Prätkällä töihin -päivän järjestää uusi moottoripyöräalan yhteistyöfoorumi MCF, johon kuuluvat MP-kauppiaat, Suomen Moottoriliitto, Suomen Motoristit ja Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaosto. Moottoripyöräjaoston jäseniä ovat BMW Suomi Oy, Brandt Oy Ab, Elfving Oy, Harley-Davidson Nordic, Konekesko Oy, KTM Nordic, Sumeko Oy ja Suzuki International Europe GmbH Suomen sivuliike.