Prätkällä töihin 7.6.2019

Pistetään sana kiertämään ja prätkät näkymään liikenteessä!

Prätkällä töihin -päivä Facebookissa

Prätkällä töihin -päivä perjantai 7.6.

Valtakunnallista Prätkällä töihin -päivää vietetään tänä vuonna perjantaina 7.6. Teemapäivän avulla halutaan muistuttaa, että moottoripyörä on kätevä kulkupeli myös työmatkojen ajamiseen.

Osallistu itse ja kutsu kavereita mukaan Facebookissa – pistetään sana kiertämään ja prätkät näkymään liikenteessä!

Moottoripyörän selässä työmatkat menevät mukavammin ja nopeammin, ja liikennekin sujuvoituu. Lisäksi kotiin ajaessa saa työpäivän asiat pois ajatuksista ja mieli rauhoittuu vapaa-aikaan.

Prätkällä töihin -päivänä klo 12-18 Messukeskuksen pysäköintialueella Helsingissä järjestetään Suuri moottoripyörien koeajopäivä. Maksuttomassa tapahtumassa on koeajettavana lähes 100 moottoripyörää ja mopoa. Teemaan liittyviä tapahtumia järjestetään myös muualla Suomessa – kysy lisätietoa oman pyörämerkkisi jälleenmyyjältä!

Prätkällä töihin -päivän kummi Olli Herman 

Tänä vuonna teemapäivän kummi on Reckless Lovesta ja soolouraltaan tuttu muusikko Olli Herman, joka on maanteillä tuttu näky customoidun Harrikkansa kanssa. Prätkällä töihin -teemapäivän avulla halutaan kannustaa motoristeja kulkemaan työmatkansa moottoripyörällä ja levittämään kaksipyöräharrastuksen ilosanomaa.

Olli Herman ja Penelopeksi nimetty Harrikka ovat olleet erottamaton pari jo kolmisen vuotta. Pyörä on kuljettanut Ollia sekä satojen kilometrien reissuja että lyhyempiä pyrähdyksiä vaikkapa päiväkahville Porvooseen.

Lue tiedote >> 

 

Prätkällä töihin -päivän järjestää Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaosto. Moottoripyöräjaoston jäseniä ovat Polaris Finland Oy, Brandt Oy Ab, Elfving Oy, Harley-Davidson Europe, KTM Nordic, Sumeko Oy, Suzuki International Europe GmbH Suomen sivuliike ja Yamaha-Motor Europe.