Skip to content

Prätkällä töihin 5.6.2020

Pistetään sana kiertämään ja prätkät näkymään liikenteessä!

Prätkällä töihin -päivä Facebookissa prätkällä töihin -päivän kummit katso koeajotapahtumat

 

 

 

 

 

 

 

Prätkällä töihin -päivä perjantaina 5.6.

Valtakunnallista Prätkällä töihin -päivää vietetään tänä vuonna perjantaina 5.6. Teemapäivän avulla halutaan muistuttaa, että moottoripyörä on kätevä kulkupeli myös työmatkojen ajamiseen.

Keulakuvana terveydenhuoltoalan ammattilaiset

Vaikka moni tekeekin tällä hetkellä etätöitä, on silti ammatteja, joissa etätyöt eivät ole mahdollisia. Tänä vuonna Prätkällä töihin -päivä juhlistaakin terveydenhuoltoalan ammattilaisia, joiden arvokas työ korostuu entisestään pandemian aikana. Kevään ja kesän aikana moottoripyöräliikkeet ja maahantuojat järjestävät koeajoja, joista kerätään lahjoitus terveydenhuollolle suojavarusteiden hankintaan. Jokaisesta koeajetusta kilometristä kertyy pottiin euro!

Katso koeajojen aikataulu

Tule mukaan!

Osallistu itse ja kutsu kavereita mukaan Facebookissa – pistetään sana kiertämään ja prätkät näkymään liikenteessä!

Prätkällä töihin -päivän kummeina radiologi Sakari Kainulainen ja sairaanhoitaja Juha-Pekka Miettinen

 

Prätkällä töihin -päivää vietetään 5.6. Tänä vuonna moottoripyöräilyn iloa levittävän päivän teemana on terveydenhuoltoalan henkilökunnan tukeminen. ”Vaativa työ vaatii vastapainoksi harrastuksen, jossa saa vain nauttia kyydistä”, sanovat päivän keulakuvat radiologi Sakari Kainulainen ja sairaanhoitaja Juha-Pekka Miettinen. Moottoripyöräala tukee terveydenhuollon työtä tekemällä lahjoituksen suojavarusteiden hankintaan.

Lue lisää kummeista

Prätkällä töihin -päivän järjestää Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaosto.

 

Moottoripyöräjaoston jäseniä ovat Polaris Finland Oy, Brandt Oy Ab, Elfving Oy, Harley-Davidson Europe, KTM Nordic, Sumeko Oy, Suzuki International Europe GmbH Suomen sivuliike ja Yamaha-Motor Europe.