Skip to content

Koeajettavat merkit ja mallit vuonna 2023

 

 

Moottoripyörien koeajopäivät

Koeajopäivissä kokeilet vaivattomasti erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja! Koeajot järjestetään kaupunkikohtaisten messukeskusten pysäköintialueilta lähiliikenteeseen.

Lue tarkemmat tiedot täältä

Moottoripyörien suuret koeajopäivät tarjoaa koeajoon noin 100 moottoripyöräuutuutta. Mukana ovat Aprilia, Benelli, BMW, Can-Am, CFMOTO, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, KTM, MV Agusta, Triumph ja Yamaha.  Mukana olevat merkit ja moottoripyörämallit vaihtelevat paikkakunnittain.

Ohjeet:

 • Koeajot varataan rekisteröitymällä ennakkoon netissä. Saan rekisteröinnin yhteydessä ajajanumeron, jonka tarvitset ajamiseen.
 • Rekisteröitymään pääset tästä.
 • Tarvitset koeajoa varten omat ajovarusteet. Tapahtumassa ei ole tarjolla lainavarusteita.
 • Koeajovuorot varataan paikan päällä tapahtumassa maahantuojien teltoista.
 • Koeajettavia pyöriä on niin paljon, että vuoroja riittää takuulla kaikille.

Kuumimmat koeajopyörät 2023

Benelli

Legendan paluu. Pitkän, yli satavuotisen historian omaava Benelli on suunnitellut useita klassikkopyöriä taipaleensa aikana. Suunnitteluosasto on herättänyt nyt yhden legendan takaisin, tervetuloa Leoncino! Täysin uusi upea muotoilu, joka yhdistelee taidokkaasti vanhan ajan klassikkoa sekä uusia moderneja vivahteita. Tämä pyörä iskee suoraan tunteisiin, kuten kunnon italialaisen kuuluukin. Leoncino on kuin kotonaan kaikissa ajo-olosuhteissa; oli sitten suunnitelmissa rauhallisempaa maisemareittiä pitkin kruisailu, tai ratapäivillä itsensä ja pyöränsä rajojen kokeilu, kaikki onnistuu Leoncinolla! Voimapuolesta vastaa viimeisintä teknologiaa oleva 754-kuutioinen moottori, joka käy silkinpehmeästi, mutta on myös hereillä heti tarpeen vaatiessa. Kirsikkana kakun päällä etulokasuojassa ärjyy Benellin logosta tuttu ikoninen Pesaron leijona. Legenda on palannut. Koe täysin uusi Leoncino 800.

MV Agusta

MV Agusta Brutale 1000 RR:ää voisi kutsua markkinoiden äärimmäisimmäksi hyper naked -pyöräksi. Sen 208 hevosvoimaa ja yli 300km/h huippunopeus, 186 kg kuivapaino, aerodynaamisuus ja loputon lista huippuominaisuuksia voivat olla joidenkin mielestä jopa liikaa. Mutta ei niiden jotka rakastavat adrenaliinia, huippudesignia ja ääretöntä suorituskykyä. Tämä Massimo Tamburinin suunnittelema pyörä on kaunis kuin veistos ja moottorin ääni kääntää katseet takuulla kaikkialla minne se menee.

MV Agusta

MV Agustan Turismo Veloce Lusso SCS on loistoesimerkki siitä, miten elektroniikka ja automatiikka valtaavat moottoripyöriä. Turvallisuus paranee, ja ajomukavuus on ihan uudella tasolla. Automaattisesti toimiva kytkin (SCS = special cluch system) alentavat kokemattomankin kynnystä ajaa tai hankkia moottoripyörä, ja tämä matala sporttimatkapyörä sopiikin todella monelle kuskille.

BMW

BMW R18 malleissa tiivistyy sata vuotta BMW Boxer-historiaa upeassa paketissa. 1800 kuutioinen Boxer-moottori, ainutlaatuisen tyylikäs muotoilu, upeat ajo-ominaisuudet ja vain mielikuvitus rajana pyörän juuri sinun näköiseksi muokkaamisessa.

Mv Agusta

Brutale 800 on yksi MV Agustan malliston kulmakivistä, joten sitä on uudistettu arvokkaasti merkin perinteinen tyyli säilyttäen. Runko, moottori ja elektroniikka on uudistettu mutta sen tunnistaa helposti häikäisevän upeaksi Mv Agustaksi, puhdasta voimaa ja kauneutta. 140 hevosvoimaa kiihdyttää pyörän alle 10 sekuntissa 200km/h joten tässä brutaalissa pedossa on pitelemistä.

BMW

Entistäkin enemmän kuusisylinteristä voimaa. Ylellisten touring-pyörien mittapuu, BMW K 1600 -mallit nyt uudistuneena. Enemmän vääntöä, uusimman sukupolven tekniikka ja luokassaan ylivoimaiset ajo-ominaisuudet. Tule kokemaan K 1600 -mallit itse!

MV Agusta

Uusi F3 RR on F3-malliston kuningatar. Uudessa mallissa on tekniikkaa, jota ei ole ikinä ennen nähty F3-perheessä. Katteita on muokattu ja edessä viimeisimmän sukupolven muotoilua jäljittelevä ratkaisu, jolla haetaan parempaa aerodynamiikkaa, vakautta ja alaspäin painavaa voimaa (+8kg) suurissa nopeuksissa. Kuljettaja on entistä paremmin suojassa katteiden ja korkeamman tuulilasin takana tämän katulaillisen kilparatojen legendan sarvissa.

Husqvarna

Norden 901 on poikkeuksellinen yksilö keskikokoisten seikkailumoottoripyörien segmentissä. Voimanlähteenä pehmeä ja silti vääntävä 899 cc ja 105 hv tuottava kaksisylinterinen rivimoottori, jossa tasapainoakselit vähentävät moottorin tärinää. Kiistattomista offroad-ominaisuuksistaan huolimatta Norden 901 tarjoaa vertaansa vailla olevan ajonautinnon ja käsiteltävyyden myös asvaltilla. Tämä nopea, hauska ja helposti käsiteltävä upeus vie sinut kirjaimellisesti minne vain.

BMW

BMW M 1000 R on Superbike nakupyörän vaatteissa! Uusi BMW M R soveltaa M-osaston rataosaamisen kadulle. RR-mallista lainattu 210 hevosvoimainen ShiftCam-moottori, tiheämmät välitykset, 280 km/h huippunopeus ja uskomaton suorituskyky sekä radalla, että mutkateillä. Tämä pyörä on koettava itse.

BMW

Uudistunut R 1250 RS on Sporttista touringia parhaimmillaan. Väkivahva ShiftCam Boxer -moottori kiidättää sinut mukavasti kotinurkkien mutkateiltä Alppien kurveihin, joko yksin tai matkustajan kanssa. Uuden RS-mallin varustelu ja monipuolisuus on jotain, mihin ainoastaan BMW-pystyy.

Husqvarna

Norden 901 Expedition on uraauurtavan Norden 901:n poikkeuksellinen upgrade. Tämä teknisesti paranneltu huippu adventure pyörä on suunniteltu seikkailuihin vailla rajoja ja varustettu siihen tarvittavilla komponenteilla. Uniikin värimaailman ja huikeat tekniset ominaisuudet omaava Norden 901 Expedition on suunniteltu edelläkävijöille.

Husqvarna

Svartbilen 401 on muutakin kuin kaunis kuori. Pyörä on täysin kotonaan niin kaupunkien katuvilinässä kuin poluiksi kutistuvilla metsäteilläkin. Pyörän keveys yhdessä terhakkaan moottorin kanssa tekevät ajamisesta juhlaa. Vakuuttava suorituskyky, inspiroiva ergonomia ja uniikki tyyli nostavat turvallisuus- ja mukavuusominaisuudet täysin uudelle tasolle.

Yamaha

Seuraavan sukupolven MT-10 SP – äärimmäistä suorituskykyä. Uudistetun Hyper Naked -malliston tehokkain EU5-hyväksytty crossplane-moottori. Uusi semiaktiivinen elektroninen jousitus ja huipputekniset ajoavustimet varmistavat erinomaisen hallittavuuden kokonaisvaltaisen ride-by-wire-tekniikan ansiosta.

Honda

Alkuperäinen Honda Transalp julkaistiin vuonna 1986 ja siitä tuli välittömästi yksi Hondan kaikkien aikojen ikonisimmista malleista. Vielä tänäkin päivänä tuhannet tyytyväiset Transalp -omistajat käyttävät pyöriään päivittäin! Nyt, lähes 40 vuotta myöhemmin, on tullut aika herättää legenda uudelleen henkiin. Täysin uusi Honda XL750 Transalp päivittää monikäyttö-enduro kokemuksen 2000 -luvulle tarjoten keskikokoisten adventure pyörien kasvavaan segmenttiin vaihtoehdon, jolla on kuljettajalleen vain yksi kysymys; ”Miten kauas tahdot ajaa?”

Benelli

Valmiina seikkailuun. TRK 502 on aina valmiina villeimpiinkin seikkailuihin, vain mielikuvitus on rajana! Tämä varma kulkija on luotu valloittamaan kaikki paikat ja olosuhteet mihin se vain viedään. Korkea maavara ja laadukkaat renkaat komppaavat laadukasta jousitusta, joka on suunniteltu ottamaan maaston haasteet vastaan mukavasti ja turvallisesti. Moottorina on viimeisintä teknologiaa edustava 500-kuutioinen vääntävä, mutta taloudellinen moottori. Suuri polttoainetankki varmistaa, ettei seikkailu lopu kesken ennen aikojaan. TRK 502 suojaa kuljettajaa sääolosuhteilta erinomaisesti tarkasti harkittujen yksityiskohtien, kuten tuuli- ja käsisuojien ansiosta. TRK 502 haastaa sinut seikkailuun. Mihin lähdetään?

KTM

“THE ORIGINAL SCALPEL'" -lempinimellä tunnetun 790 DUKE:n ominaisuudet ovat poissaolon aikana terävöityneet entisestään. Sen veitsenterävä ohjattavuus ja ketterä käsiteltävyys ovat nyt entistäkin enemmän ”READY TO RACE”. Uusi KTM 790 DUKE tulee Euroopan markkinoille - täystehoisena 69,9kW/95hv ja on mahdollista muuttaa A2-ajolupaluokkaan ohjelmistomuutoksella 35Kw/48 hv tehoiseksi.

Husqvarna

701:n 74 hevosvoimaa ja 145 kiloa ovat kunnioitusta herättäviä lukuja katulailliselle supermotolle. Pyörä on ajo-ominaisuuksiltaan kuin supermoton kisapyörä, mutta hiukan ajomukavampi. Moottorin tuhti voima mahdollistaa pienillä kierroksilla kruisailun ja jousitus on pehmeämpi kuin kisakireissä supermotoissa.

Husqvarna

Yksi ja sama pyörä voi olla voittamaton kaupunkiliikenteen vilinässä ja rämettyneillä metsäpoluilla. 701 ENDURO pohjautuu tehtaan pitkään kokemukseen kilpaenduroiden tekemisessä. Tässä pyörässä on yhtä aikaa sekä maantieominaisuudet että loistava maastoajokelpoisuus. Malliston isoimmassa endurossa käytetään samoja huippulaatuisia komponentteja kuin kilpaenduroissa. 701 ENDURO on sekä tyylikäs että käytännöllinen.

Benelli

Vapaa sielu. Tämä klassikkopyörä on uskollinen paluu Benellin perinteisiin. Imperiale 400 on uudelleentulkinta historiallisista 1950-luvulla tuotetusta Benellin Moto-Bi-sarjan moottoripyöristä. Tämä elegantilla olemuksellaan henkiin herätetty retroklassikko on tuotu takaisin valloittamaan katuja modernilla tekniikalla ja itsevarmalla vintage-asenteella.

KTM

KTM 1290 SUPER DUKE R EVO on entistä kehittyneempi BEAST! Pyörässä on huikeat 180 hv ja 140 Nm, tämä 1301 cc LC8 V-Twin-kone on kevyt mutta tyyliinsä sopivasti erittäin suorituskykyinen.

Ducati

Uudessa alustassa yhdistyvät ihanteellisesti ne pirteet, jotka ovat aina olleet Diavelin vahvuuksia, kuten sen tunnusomainen ajoasento ja mukavuus keskipitkällä matkalla. Lisäksi huomattavan painonpudotuksen ansiosta käsiteltävyys ja ketteryys paranevat huomattavasti.

Yamaha

Ensimmäinen MT-09 oli uudenlainen, japanilaisesta katukulttuurista ja -asenteesta ammentava moottoripyörä, joka palautti aidon innostuksen tunteen takaisin moottoripyörämaailmaan.

Yamaha

Yamahan ensimmäiset XT-mallit tarjosivat jokaiselle motoristille mahdollisuuden mailmanmatkaajaksi. Ténéré 700 jatkaa tätä perinnettä. Ténéré 700 tarjoaa mahdollisuuden tutustua todellisiin seikkailuihin, jotka mullistavat elämäsi.

Honda

Ensimmäinen Honda Hornet tuli markkinoille vuonna 1998 ja siitä tuli välittömästi iso hitti Euroopassa. Myös Suomessa Honda CB600 Hornet oli vuosia luokkansa ylivoimaisesti myydyin moottoripyörä ja erittäin hyvästä syystä. Honda Hornet oli kevyt, tehokas ja hauska. Nyt 25 vuotta myöhemmin samat ominaisuudet löytyvät myös uudesta Honda CB750 Hornet mallista; Luokkansa paras teho/paino -suhde ja laadukkailla komponenteilla toteutettu streetfighter henkinen ajettavuus

Koeajettavat pyörät 2023

Oulu Jyväskylä Tampere Turku Helsinki

Listat päivittyvät. Koeajettavissa pyörissä paikkakuntakohtaisia eroja. Muutokset mahdollisia.

Oulu

Ducati

 • Diavel V4
 • Desert X
 • Scrambler G2
 • Multistrada V4
 • Streetfighter V4
 • Panigale V2

Honda

 • CB750 Hornet
 • XL750 Transalp
 • FORZA 350
 • NT1100 REBEL Touring DCT
 • CRF1100 African Twin DCT
 • CB1000
 • GL1800 BAGGER
 • 1100 REBEL Touring DCT
 • FORZA 750

Husqvarna

 • Svartpilen 401
 • Norden 901
 • Norden 901 Expedition
 • 701 ENDURO
 • 701 SUPERMOTO

Indian

 • Scout Rogue
 • FTR Sport
 • Sport Chief
 • Challenger

KTM

 • 1290 Super DUKE R EVO
 • 1290 Super DUKE GT
 • 1290 Super Adventure R
 • 1290 Super Adventure S
 • 890 Adventure R
 • 890 Adventure
 • 890 DUKE R
 • 890 DUKE GP
 • 790 DUKE
 • 690 ENDURO R
 • 690 SMC R
 • 390 DUKE
 • 390 Adventure
 • 890 SMT

Yamaha

 • MT-10
 • MT-10 SP
 • MT-09
 • MT-09 SP
 • MT-07
 • MT-03
 • MT-125
 • Ténéré 700

Sähköpolkupyörät:

CrossCore RC -sähköpolkupyörä
MORO 07 -sähköpolkupyörä
Wabash RT -sähköpolkupyörä

Jyväskylä

Ducati

 • Diavel V4
 • Desert X
 • Scrambler G2
 • Multistrada V4
 • Streetfighter V4
 • Panigale V2

Can-Am

 • Roadster RT Limited
 • Roadster Ryker Rally Edition
 • Roadster F3 S

 

GasGas

 • 700 SM Supermoto

Lisäksi koeajossa GasGas-sähköpolkupyörä.

Honda

 • CB750 Hornet
 • XL750 Transalp
 • FORZA 350
 • NT1100 REBEL Touring DCT
 • CRF1100 African Twin DCT
 • CB1000
 • GL1800 BAGGER
 • 1100 REBEL Touring DCT
 • FORZA 750

Husqvarna

 • Svartpilen 401
 • Norden 901
 • Norden 901 Expedition
 • 701 ENDURO
 • 701 SUPERMOTO

Indian

 • Scout Rogue
 • FTR Sport
 • Sport Chief
 • Challenger

 

KTM

 • 1290 Super DUKE R EVO
 • 1290 Super DUKE GT
 • 1290 Super Adventure R
 • 1290 Super Adventure S
 • 890 Adventure R
 • 890 Adventure
 • 890 DUKE R
 • 890 DUKE GP
 • 690 ENDURO R
 • 690 SMC R
 • 390 DUKE
 • 390 Adventure
 • 890 SMT

MV Agusta

 • F3 RR
 • BRUTALE 800 RR
 • BRUTALE 1000 RR
 • TURISMO VELOCE LUSSO SCS
 • Superveloce (ei ajossa)

Yamaha

 • MT-10
 • MT-10 SP
 • MT-09
 • MT-09 SP
 • MT-07
 • MT-03
 • MT-125
 • Ténéré 700

Sähköpolkupyörät:

CrossCore RC -sähköpolkupyörä
MORO 07 -sähköpolkupyörä
Wabash RT -sähköpolkupyörä

Tampere

Benelli

 • Benelli Imperiale
 • Benelli Leoncino 800
 • Benelli 502 Cruiser
 • Benelli 752S
 • Benelli TRK 502
 • Benelli TRK 502X

BMW

 • M 1000 R
 • R 18
 • R 1250 GS tai R 1250 GS Adventure (malliversio vaihtelee paikkakunnittain)
 • R 1250 RS
 • K 1600 GTL
 • F 900 R
 • F 750 GS
 • G 310 GS tai G 310 R (malliversio vaihtelee paikkakunnittain

Ducati

 • Diavel V4
 • Desert X
 • Scrambler G2
 • Multistrada V4
 • Streetfighter V4
 • Panigale V2

Can-Am

 • Roadster RT Limited
 • Roadster Ryker Rally Edition
 • Roadster F3 S

 

GasGas

 • 700 SM Supermoto

Lisäksi koeajossa GasGas-sähköpolkupyörä.

Harley-Davidson

 • Sportster S
 • Street Bob
 • Sport Glide
 • Breakout
 • Breakout
 • Low Rider S
 • Road King Special
 • Road Glide ST
 • Street Glide 114
 • Pan America S

Honda

 • CB750 Hornet
 • XL750 Transalp
 • FORZA 350
 • NT1100 REBEL Touring DCT
 • CRF1100 African Twin DCT
 • CB1000
 • GL1800 BAGGER
 • 1100 REBEL Touring DCT
 • FORZA 750

Husqvarna

 • Svartpilen 401
 • Norden 901
 • Norden 901 Expedition
 • 701 ENDURO
 • 701 SUPERMOTO

KTM

 • 1290 Super DUKE R EVO
 • 1290 Super DUKE GT
 • 1290 Super Adventure R
 • 1290 Super Adventure S
 • 890 Adventure R
 • 890 Adventure
 • 890 DUKE R
 • 890 DUKE GP
 • 790 DUKE
 • 690 ENDURO R
 • 690 SMC R
 • 390 DUKE
 • 390 Adventure
 • 890 SMT

MV Agusta

 • F3 RR
 • BRUTALE 800 RR
 • BRUTALE 1000 RR
 • TURISMO VELOCE LUSSO SCS
 • Superveloce (ei ajossa)

Triumph

 • Trident
 • Tiger Sport
 • Speed Twin 1200
 • Tiger 900 Rally Pro
 • Tiger 900 GT Pro
 • Speedmaster
 • Street Triple 765 RS
 • Speed Triple 1200 RS
 • Scrambler 1200 XE
 • Speed Twin 900
 • Tiger 1200 GT Explorer
 • Street Triple R
 • Street Triple RS
 • Rocket 3R Chromeline
 • Tiger 1200 Rally Explorer

Yamaha

 • MT-10
 • MT-10 SP
 • MT-09
 • MT-09 SP
 • MT-07
 • MT-03
 • MT-125
 • Ténéré 700

Sähköpolkupyörät:

CrossCore RC -sähköpolkupyörä
MORO 07 -säkhköpolkupyörä
Wabash RT -sähköpolkupyörä

Turku

BMW

 • M 1000 R
 • R 18
 • R 1250 GS tai R 1250 GS Adventure (malliversio vaihtelee paikkakunnittain)
 • R 1250 RS
 • K 1600 GTL
 • F 900 R
 • F 750 GS
 • G 310 GS tai G 310 R (malliversio vaihtelee paikkakunnittain)

Ducati

 • Diavel V4
 • Desert X
 • Scrambler G2
 • Multistrada V4
 • Streetfighter V4
 • Panigale V2

Can-Am

 • Roadster RT Limited
 • Roadster Ryker Rally Edition
 • Roadster F3 S

 

GasGas

 • 700 SM Supermoto
 • 700 ES Enduro

Lisäksi koeajossa GasGas-sähköpolkupyörä.

Harley-Davidson

 • RH 975 Nightster
 • RH 1250S Sportster S
 • FXFBS Fat bob
 • RA 1250S Pan America Special
 • FLTRXS Road Glide Special

Honda

 • CB750 Hornet
 • XL750 Transalp
 • FORZA 350
 • NT1100 REBEL Touring DCT
 • CRF1100 African Twin DCT
 • CB1000
 • GL1800 BAGGER
 • 1100 REBEL Touring DCT
 • FORZA 750

Husqvarna

 • Svartpilen 401
 • Norden 901
 • Norden 901 Expedition
 • 701 ENDURO
 • 701 SUPERMOTO

Lisäksi koeajossa Husqvarna-sähköpolkupyörä.

KTM

 • 1290 Super DUKE R EVO
 • 1290 Super DUKE GT
 • 1290 Super Adventure R
 • 1290 Super Adventure S
 • 890 Adventure R
 • 890 Adventure
 • 890 DUKE R
 • 890 DUKE GP
 • 790 DUKE
 • 690 ENDURO R
 • 690 SMC R
 • 390 DUKE
 • 390 Adventure
 • 890 SMT

MV Agusta

 • F3 RR
 • BRUTALE 800 RR
 • BRUTALE 1000 RR
 • TURISMO VELOCE LUSSO SCS
 • Superveloce (ei ajossa)

Triumph

 • Trident
 • Street Triple R
 • Scrambler 1200 XC
 • Tiger 900 GT PRO
 • Speedmaster
 • Speed Triple RS
 • Speed Twin 900
 • Street Triple R
 • Street Triple RS
 • Rocket 3R Chromeline
 • Tiger 1200 Rally Explorer (2kpl)

Yamaha

 • MT-10
 • MT-10 SP
 • MT-09
 • MT-09 SP
 • MT-07
 • MT-03
 • MT-125
 • Ténéré 700
 • R7

Sähköpolkupyörät

CrossCore RC -sähköpolkupyörä
MORO 07 -säkhköpolkupyörä
Wabash RT -sähköpolkupyörä

Helsinki

Aprilia

 • Aprilia Tuono V4 Factory
 • Aprilia Tuareg 660
 • Aprilia RS660
 • Aprilia Tuono 660

Benelli

 • Benelli Imperiale
 • Benelli Leoncino 800
 • Benelli 502 Cruiser
 • Benelli 752S
 • Benelli TRK 502
 • Benelli TRK 502X

BMW

 • M 1000 R
 • R 18
 • R 1250 GS tai R 1250 GS Adventure (malliversio vaihtelee paikkakunnittain)
 • R 1250 RS
 • K 1600 GTL
 • F 900 R
 • F 750 GS
 • G 310 GS tai G 310 R (malliversio vaihtelee paikkakunnittain)

CFMOTO

 • 450SR
 • 650NK
 • 700CL-X Heritage
 • 700CL-X Sport
 • 700CL-X Adventure
 • 800MT Touring

Can-Am

 • Roadster RT Limited
 • Roadster Ryker Rally Edition
 • Roadster F3 S

 

GasGas

 • 700 SM Supermoto
 • 700 ES Enduro

Lisäksi koeajossa GasGas-sähköpolkupyörä.

Ducati

 • Diavel V4
 • Desert X
 • Scrambler G2
 • Multistrada V4
 • Streetfighter V4
 • Panigale V2

Harley-Davidson

 • Sportster S
 • Street Bob
 • Sport Glide
 • Breakout
 • Breakout
 • Low Rider S
 • Road King Special
 • Road Glide ST
 • Street Glide 114
 • Pan America S

Honda

 • CB750 Hornet
 • XL750 Transalp
 • FORZA 350
 • NT1100 REBEL Touring DCT
 • CRF1100 African Twin DCT
 • CB1000
 • GL1800 BAGGER
 • 1100 REBEL Touring DCT
 • FORZA 750

Husqvarna

 • Svartpilen 401
 • Norden 901
 • Norden 901 Expedition
 • 701 ENDURO
 • 701 SUPERMOTO

Lisäksi koeajossa Husqvarna-sähköpolkupyörä.

KTM

 • 1290 Super DUKE R EVO
 • 1290 Super DUKE GT
 • 1290 Super Adventure R
 • 1290 Super Adventure S
 • 890 Adventure R
 • 890 Adventure
 • 890 DUKE R
 • 890 DUKE GP
 • 790 DUKE
 • 690 ENDURO R
 • 690 SMC R
 • 390 DUKE
 • 390 Adventure
 • 890 SMT

MV Agusta

 • F3 RR
 • BRUTALE 800 RR
 • BRUTALE 1000 RR
 • TURISMO VELOCE LUSSO SCS
 • Superveloce (ei ajossa)

Triumph

 • Trident
 • Tiger 900 Rally PRO
 • Tiger 660 Sport
 • Tiger 1200 Rally PRO
 • Scrambler XE
 • Speedmaster
 • Speed Twin 900
 • Speed Twin 1200
 • Speed Triple RS
 • Street Triple R
 • Tiger 1200 GT PRO
 • Street Triple RS
 • Rocket 3R Chromeline
 • Tiger 1200 Rally Explorer

Yamaha

 • MT-10
 • MT-10 SP
 • MT-09
 • MT-09 SP
 • MT-07
 • MT-03
 • MT-125
 • Ténéré 700
 • R7

Sähköpolkupyörät:

CrossCore RC -sähköpolkupyörä
MORO 07 -säkhköpolkupyörä
Wabash RT -sähköpolkupyörä