Tule mukaan tekemään kauppaa

Suuri koeajopäivä laajenee tänä vuonna Tampereelle ja Turkuun! Koeajopäivä kokoaa Messukeskusten pysäköintialueelle motoristeja ja moottoripyöräilyn aloittamisesta haaveilevia. Moottoripyörien, mopojen ja skoottereiden lisäksi tapahtumassa myydään ajovarusteita. Kesäkuun alussa motokuume on korkeimmillaan ja ostopäätökset ovat ajankohtaisia.

Suuri koeajopäivä järjestetään Helsingissä jo kolmatta kertaa. Viime kerralla  koeajoja oli jo yli 1400! Tapahtuma on saanut runsaasti kiitosta niin kävijöiltä kuin kauppiailtakin ja koeajopäivää on toivottu muihinkin kaupunkeihin. Nyt myös Tampereella (6.6.) ja Turussa (7.6.) pääsee testaamaan uusia menopelejä!

Osastopaikkoja on rajallinen määrä. Toimi siis pian, jos haluat mukaan! Huom! Näytteilleasettajilla on oltava oma teltta.

Aikataulu:
Osastojen rakennusaika 8.6. klo 9-11
Tapahtuma avoinna 8.6. klo 12-18
Osastojen purkaminen 8.6. klo 18-20

Hinnat:
Osastopaikka 1200 € + alv / paikkakunta (ei sisällä telttaa)

Kerro että olet mukana

Kerro asiakkaillesi, että olet mukana tapahtumassa! Voit hyödyntää logoa ja bannereita uutiskirjeissä, nettisivuilla, ilmoituksissa ja sosiaalisessa mediassa. Lataa tästä materiaalit käyttöösi>>

Kutsu ystävät ja asiakkaat myös Facebookin kautta mukaan!

Voit kertoa koeajopäivästä esimerkiksi näin:

Suuri moottoripyörien koeajopäivä järjestetään Tampereella keskiviikkona 6.6., Turussa torstaina 7.6. ja Helsingissä Prätkällä töihin -päivänä perjantaina 8.6. klo 12‒18. Kaikissa kaupungeissa tapahtuman startti on messukeskuksen pysäköintialueella. Maksuttomassa tapahtumassa voit kätevästi koeajaa useita eri merkkejä ja malleja. Me olemme mukana ‒ tule sinäkin! www.koeajopaiva.com

 

Minna Tuomisto

Minna Tuomisto

0400 616 669

minna.tuomisto@messukeskus.com